Новітні технології – шлях до перемоги

Щодня наше військо стає все більш технологічним. Зростає і потреба у нових фахівцях, зокрема й спеціалістах новітніх безпілотних систем. Рекрутинговий проєкт Drone Force Сухопутних військ Збройних сил України – це можливість для цивільних отримати омріяний фах, а для бригад – якісно навчених спеціалістів, вмотивованих працювати на перемогу.

Шлях кожного кандидата через Рекрутинговий центр Сухопутних військ і систему комплектування – чіткий та захищений. Кожен кандидат гарантовано матиме:

– можливість обрати будь-який підрозділ безпілотних систем будь-якої бригади Сухопутних військ;

– повний супровід рекрутером – від першої розмови й до військової частини. Будь-які консультації – онлайн у зручному форматі;

– відбір, де головний критерій – здатність опанувати технології майбутнього;

– контракт, який гарантує посаду в підрозділі безпілотних систем;

– щонайменше два місяці вишколу, де навчають основам військової справи, але одночасно з цим отримується спеціальність для роботи з БпЛА.

Окрім навчання на пілота БПЛА, проєкт також надає можливість стати інженером, який не керує дронами на лінії зіткнення, але робить усе, щоб вони долетіли до цілі та успішно її вразили.

Усю необхідну інформацію можна дізнатись на сайті: https://landforces.mil.gov.ua

Маєте хист до технологій? Вмієте прошивати, паяти, майструвати? Ще не долучилися до війська, але шукаєте, де ваші навички будуть в нагоді? Приєднуйтесь до Drone Force, ставайте частиною перемоги!

За сприяння Управління комунікацій ОК «Північ»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?